ID 3217995

Pieejams 16 gab.

Pavāra nazim virtuvē ir svarīga loma. Varat to izmantot, lai atdalītu filejas, sasmalcinātu dārzeņus un apstrādātu gaļu. Tas ir piemērots arī ķiploku un citu garšvielu smalcināšanai, steiku sagatavošanai vai krabju čaulas noņemšanai. RAGNITZ sērijas virtuves naži ir izgatavoti no augsti leģētā vācu tērauda X50Cr15MoV, rūdīts līdz 57 vienībām pēc Rokvela skalas. Tie ir ļoti izturīgi un piemēroti biežai lietošanai. Asmeņi ir abpusēji simetriski asināti visā griešanas malas garumā, kas nodrošina vieglu griešanu un smalcināšanu. Pakka rokturiem ir eleganta forma un tie nodrošina drošu satvērienu. Ražoti, izmantojot īpašu tehnoloģiju, tie ir ļoti ērti un ergonomiski. Pateicoties šim dizainam, naži ir ideāli līdzsvaroti un labi iederas rokā. Vai vēlaties iegūt uzticamu sabiedroto, gatavojot ātras brokastis, sātīgas pusdienas vai smalkas vakariņas? FISSMAN palīdzēs īstenot jebkuras idejas!

Lietošanas instrukcija


• Lai pagarinātu nažu kalpošanas laiku, tie jāmazgā ar rokām. Trauku mazgājamajā mašīnā naži tiek pakļauti skarbiem mazgāšanas līdzekļiem un lielām temperatūras izmaiņām. Agresīva vide iznīcinās naža aso malu un rezultātā samazinās tā kalpošanas laiku.
• Lai novērstu asmeņu krāsas maiņu, nomazgājiet nažus uzreiz pēc lietošanas. Uz naža neizžūs pārtikas daļiņas un to būs vieglāk notīrīt.
• Nav ieteicams griezt ar virtuves nažiem uz cietas virsmas, piemēram, akmens galda virsmas, stikla dēļa, jo tas var priekšlaicīgi notrulināt griešanas malu. Griešanai izmantojiet FISSMAN koka vai plastmasas griešanas dēļus, kas nekaitēs asmenim.
• Nažu uzglabāšanai izmantojiet oriģinālos FISSMAN statīvus un sienas magnētiskās sloksnes, tādējādi pagarinot nažu kalpošanas laiku.
• Lai uzturētu asmeni nevainojami asā stāvoklī, izmantojiet speciālos piederumus (misas, asinātājus).
• Ar nažiem strādājiet tikai ar sausām rokām, pretējā gadījumā jūs varat gūt savainojumus.
• Lūdzu, ievērojiet kopšanas norādījumus, un naži kalpos ilgu laiku.
• Šis produkts atbilst visiem drošības un higiēnas standartiem.