ID 2706973

Pieejams 2 gab.

Izbaudiet neatkārtojamo un unikālo garšu Ibērijas Pleca Šķiņķis, izmantota graudbarība Delizius Deluxe ! Aplūkojiet plašā klāstā pieejamos Delizius Deluxe plecus un šķiņķus, ko raksturo to izcilā kvalitāte, optimālais nogatavošanas periods un to neatkārtojamā un unikālā garša! Mēs piedāvājam iegādāties šķiņķus par vairumtirdzniecības cenu, lieliska iespēja bagātināt visizsmalcinātākās gaļas plates!

Ibērijas pleca šķiņķis, izmantota graudbarība Delizius Deluxe (50% ibērijas šķirne) ir gaļas galaprodukts, kas gatavots, pamatojoties uz nacionālajām šķiņķa gatavošanas tradīcijām, kuras prasmes gadsimtu gaitā ir nodotas caur prasmīgajām paaudzēm. Jabugo atrodas Huelvas provincē (Spānijā), kurā atrodas nepārspējamā dabas klimata Sierra de Aracena un Picos de Aroche dabas parki, kur dominē akmens ozoli, korķa ozoli un zīļozoli. Unikālais zonas klimats rada lieliskus nosacījumus konservēta Ibērijas šķiņķa gatavošanas procesam.

Produktam ir lielisks starptautiskais prestižs un tas ir augsti novērtēts kā gardēžu un delikatešu produkts visā pasaulē. Tas bez šaubām būs īsts luksuss produkts jūsu gaļas platē, to norāda mūsu klientu augstais novērtējuma līmenis.

deliziusdeluxe.com

Tradicionāls un nozīmīgs produkts Spānijas gastronomijā, kas veido daļu no Vidusjūras diētas. Tas ir atzīts visā pasaulē un ir ievērojams ar to, ka sastāda daļu no līdzsvarotas un veselīgas diētas. Regulāra šī produkta iekļaušana uzturā rada vairākas priekšrocības un, saskaņā ar vairākiem pētījumiem, tas uzlabo sirds veselību. Turklāt tas ir ārkārtīgi universāls, jo pastāv dažādi pagatavošanas un pasniegšanas veidi jebkurā vietā un jebkurā laikā: sagrieziet šķēlēs, kubiciņos, izmantojiet sviestmaizēs, iekļaujiet citos ēdienos, brokastīs, pusdienās, launagā, kā aperitīvu, maltītēs, vakariņās, pasākumos, svētkos, ballītēs, u.c.


  • Variants (veids): Ibērijas šķirne (50 %)
  • Izcelsme: Jabugo, Huelvas kalnu grēda (Spānija)
  • Audzēšanas metode: Dzīve pusbrīvībā, lauku sētas ar pagalmiem
  • Lopbarības veids: Īpaša barība
  • Amatniecības konservēšanas metode: Dabiskā žāvēšanas telpa
  • Aptuvenais sacietēšanas periods: 24-30 mēneši
  • Augstas kvalitātes produkts: Augstākās klases kvalitāte
  • Prezentācija (formāts): Vesels gabals
  • Izvēlieties svaru zemāk esošajā izvēlnē: 4-4,5 Kg / 4,5-5 Kg / 5-5,5 Kg
  • Saglabāšana: Uzglabāt vēsā sausā vietā
  • Raksturlielumi: Patīkama un intensīva garša
  • Maksimālais leņķis: Šķiņķis, sāls, cukurs, antioksidants E-301, konservanti E-252 un E-250
  • Iepakojuma: Iepakots plastmasas maisiņā, ar kokvilnas pārvalku un auklu pakarināšanai
  • Ieteikumi:
    • Lai pareizi sagrieztu šķiņķi, ievietojiet to turētājā
    • Kad esat nogriezis, pārklājiet griezuma zonu ar smalku speķa šķēli, kas ir nogriezta no paša šķiņķa
  • Īpašības:
    • Zems sāls saturs
    • Zems ogļhidrātu saturs
    • Nepiesātinātu taukskābju avots
  • Vidusjūras diēta: Līdzsvarots un veselīgs ēdiens
  • Labvēlīga ietekme uz veselību: Labvēlīga ietekme uz sirdsdarbību
  • Augsta uzturvērtība: Nozīmīgs enerģijas un vitalitātes avots
  • Informācija par uzturvērtību: B grupas vitamīni, D un E vitamīni, oleīnskābe, augsta bioloģiskā vērtība un viegli absorbējamas olbaltumvielas, folskābe, antioksidanti un minerālvielas (cinks, selēns, fosfors, magnijs, kālijs, augsts dzelzs saturs)
  • Svarīga informācija: Pata negra nominālvērtība attiecas uz visiem Ibērijas pleca šķiņķiem un šķiņķiem no Jabugo